Ασύρματη σύνδεση και netbook για τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ

5 Φεβρουαρίου 2010
 
Η ΕΣΗΕΜ-Θ επιδιώκοντας να προωθήσει τη χρήση της τεχνολογίας στο δημοσιογραφικό έργο και να ενισχύσει τη δυνατότητα των συναδέλφων να ανταποκρίνονται με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες της ενημέρωσης εξασφάλισε αποκλειστικά για τα μέλη της τη δυνατότητα παροχής πακέτου netbook και διετούς ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο (mobileinternet) με προνομιακούς όρους.

Συγκεκριμένα, έπειτα από διαπραγμάτευση με τις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, και έχοντας συγκεντρώσει προσφορές, το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ κατέληξε στο ακόλουθο πακέτο:
  • Διετές συμβόλαιο για σύνδεση VodafoneMobileBroadband 10 gb με μηνιαίο κόστος 21,45 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται ΦΠΑ και Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας 12%) .
  • Παροχή (δωρεάν) του netbook Samsung NC10 με εγκατεστημένο Office 2007 (Word, Excel, Powerpoint, OneNote).
 
Η Ένωση θα καλύψει για τους ενδιαφερόμενους το πάγιο κόστος της συνδρομής για τον πρώτο χρόνο. Το κόστος του δεύτερου χρόνου θα καλυφθεί από τους ίδιους του συναδέλφους, που θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη συνδρομή τους στην ίδια προνομιακή τιμή και μετά το πέρας της διετίας.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να ενημερώσουν σχετικά τη γραμματεία με email (info@esiemth.gr) ή με φαξ (2310220349) το αργότερο ως τη Δευτέρα 22/2/2010.
Λόγω του είδους της προσφοράς η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να γίνει απαραιτήτως εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας και έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Facebook Twitter