Τρεις σπάνιες μουσικές βραδιές ολοκληρώνουν το #PRESS_taratsa

27 Σεπτεμβρίου 2022

Με τρεις σπάνιες μουσικές βραδιές ολοκληρώνεται ο φθινοπωρινός κύκλος εκδηλώσεων #PRESS_taratsa που οργάνωσε το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Αυτή την εβδομάδα στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5 θα παίξουν οι:

Τετάρτη 28/9

Sakis Zachariades trio 

Στις αρχές του 1970 ο Miles Davis, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους μουσικούς της τζαζ, επηρεασμένος από τον ροκ ήχο και τους μουσικούς της εποχής του Woodstock, έκανε μια ιστορική στροφή ενώνοντας δυο μουσικά ρεύματα που έμοιαζαν τόσο διαφορετικά.

Ένας από τα πιο ενεργους μουσικούς της Fusion στην Ελλάδα είναι ο κιθαρίστας Σάκης Ζαχαριάδης.  Καθηγητής κιθάρας στο δημοτικό Ωδείο Καλαμαριάς, έχει φοιτήσει σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά πανεπιστήμια της Αμερικής. το Musicians Institute G.I.T., δίπλα σε  πρωτεργάτες της Jazz Fusion διεθνούς σκηνής.

Το σχήμα αποτελείται επίσης από τους:

Στέλιος Τσομπανίδης, τύμπανα
Δημήτρης Χριστονής, ηλεκτρικό μπάσο

Η εκδήλωση αρχίζει στις 21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ.

 

Πέμπτη 29/9 και Παρασκευή 30/9

PANΙK at the OPERA
{Progressive cabaret, art-pop, humor & philosophy}

Ο χαρισματικός performer Tenorman, o φημισμένος βιρτουόζος ντράμερ Βαγγέλης Καλαμάρας και ο ξεχωριστός τσελίστας Σταύρος Παργινός, δημιουργούν ένα μοναδικό στο είδος του σχήμα!
Τους PANIK at the Opera και την παράσταση “Spaceman”.
Με ανατρεπτικό στυλ, εκκεντρικό χιούμορ, αλληλεπίδραση με το κοινό, εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, πρωτότυπες συνθέσεις και τρελά πειραγμένες διασκευές, σε μια μοναδική παράσταση που ακροβατεί από το γέλιο στη συγκίνηση, από την κωμωδία στο δράμα!
Με κεντρικό ήρωα τον Spaceman, έναν άνθρωπο του σύμπαντος, έναν σύγχρονο υπερήρωα που αναζητεί τη θέση του σε αυτόν τον κόσμο.
Στα ίχνη των David Bowie, Tom Waits, με μουσικές άλλοτε cool σοφιστικέ, άλλοτε mellow αλλά με δεξιοτεχνία, άλλοτε αγνές ή άγριες· πρωτόγονες.

Οι PANIK at the Opera είναι οι:
Γιώργος Tenorman Τζιουβάρας, Φωνή, Πιάνο, Αφήγηση
Βαγγέλης Καλαμάρας, Ντραμς
Σταύρος Παργινός, Τσέλο

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 21.00. Η είσοδος κοστίζει 7 ευρώ.

Facebook Twitter