Το Μικτό Συμβούλιο υποστηρίζει την απεργία

12 Μαΐου 2003

 

Το Μικτό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου, σε πλήρη σύνθεση, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Ενστερνίζεται και υποστηρίζει ένθερμα την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. για την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας στην εφημερίδα “Μακεδονία” για αύριο, Τρίτη 13 Μαίου 2003, με αιτήματα:

Να ανακληθεί η απόλυση του δημοσιογράφου Μπάμπη Μπίκα η οποία έγινε κάτω από συνθήκες παράνομες και καταχρηστικές, μόλις ο συνάδελφος επέστρεψε ασθενής από την Βαγδάτη.
Να αρθεί το κλίμα εργασιακής αβεβαιότητας που ενδημεί στην εφημερίδα και να εξαλειφθούν φαινόμενα αυταρχικής, αντιδεοντολογικής και λογοκριτικής συμπεριφοράς.
Καλεί όλους τους εργαζόμενους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., να πλαισιώσουν με τρόπο ομαδικό και ενωτικό την 24ωρη απεργία, λαμβάνοντας μέρος σ΄ αυτήν και αποκρούοντας κάθε απόπειρα αυταρχικής και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο του ιστορικού συγκροτήματος της “Μακεδονίας”.

 

Το Μικτό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter