Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης καταδικάζει απερίφραστα την αναιτιολόγητη, παράνομη και καταχρηστική απόλυση της δημοσιογράφου Ελένης Ρανδζή από το Γραφείο Θεσσαλονίκης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA

10 Νοεμβρίου 2004
 
Η απόλυση αυτή, που έγινε μόλις δεκαπέντε ημέρες μετά την αλλαγή στη θέση προϊσταμένου του Γραφείου Θεσσαλονίκης, χωρίς να απευθυνθεί η παραμικρή προειδοποίηση ή σύσταση στη συνάδελφο και χωρίς η εργοδοσία να επικαλείται οποιαδήποτε εις βάρος της αιτίαση, επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο την προκλητική στάση της Διοίκησης του ALPHA, που στο παρελθόν εκδηλώθηκε και με την απόλυση συναδέλφου στην Πάτρα.

Στη στάση αυτή η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. θα απαντήσει αποφασιστικά και ως πρώτο βήμα θα κηρύξει 24ωρη απεργία στο Γραφείο Θεσσαλονίκης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, διεκδικώντας την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου.
Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ αποφάσισε επίσης την παραπομπή του Χαράλαμπου Τζιομπάνογλου, προϊσταμένου του Γραφείου Θεσσαλονίκης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.
 
Facebook Twitter