Θάνατος Νούλας Ξανθοπλά

10 Αυγούστου 2007

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει την πρόωρη απώλεια της συναδέλφου Τρυγώνας (Νούλας) Ξανθοπλά, η οποία πέθανε χθες σε ηλικία 43 ετών.

Η Νούλα Ξανθοπλά γεννήθηκε το 1964 στη Θεσσαλονίκη. Στο δημοσιογραφικό χώρο εντάθηκε πολύ νωρίς και εργάστηκε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», στο ένθετο της Καθημερινής «Βόρεια Ελλάδα», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Ράδιο Ζήτα» και «Σκάι» και στην εφημερίδα «Εξουσία». Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως αρχισυντάκτρια στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής».
Σταθερή ήταν και η συμμετοχή της στα κοινά του κλάδου, καθώς διετέλεσε αντιπρόσωπος στο Γ’ Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΣΥ., εκπρόσωπος των εργαζομένων στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.
Αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της, πάντοτε σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση του επαγγέλματος, αλλά και με βαθύ αίσθημα συναδελφικής αλληλεγγύης, υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ευσυνειδησία, επιμονή και γνήσιο πάθος.
Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο, η απώλεια της οποίας είναι βαριά για τη δημοσιογραφική οικογένεια της Μακεδονίας – Θράκης.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα (Παρασκευή 10/8/2007), στις 6.30μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου.
 
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter