Θάνατος Γιάννη Μυλαράκη

18 Μαΐου 2004
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του συναδέλφου Ιωάννη Μυλαράκη, που πέθανε χτες σε ηλικία 70 ετών.

Ο Ιωάννης Μυλαράκης γεννήθηκε το 1934 στην Κομοτηνή και ήταν μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. από το 1971. Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ., σπούδασε επίσης δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο Bloomington, στις Η.Π.Α.
Από το 1963 και για τρεις δεκαετίες εργάστηκε αδιαλείπτως στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη», ενώ προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. είτε ως μέλος και Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της, είτε από άλλες θέσεις, κυρίως όμως διατηρώντας πάντα στενή σχέση με την Ένωση και συμμετέχοντας ενεργά σε πλήθος δραστηριοτήτων της. Την περίοδο 2001-2003 διετέλεσε επίσης αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του, που αναγνώριζαν την πολύτιμη εμπειρία του και τις πλούσιες γνώσεις του, ο Ιωάννης Μυλαράκης ξεχώρισε για το ήθος του, την ευγένεια και την εργατικότητά του.
Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με αφοσίωση, συνέπεια και υπευθυνότητα.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 5 μ.μ., από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας.
 
Facebook Twitter