Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) στη Θεσσαλονίκη

7 Οκτωβρίου 2019

 

Περισσότεροι από εξήντα δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι Ενώσεων, οργανισμών Ενημέρωσης, αλλά και ακαδημαϊκοί και ευρωβουλευτές θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο με τίτλο Managing Change in the Media, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2019.

Το Συνέδριο, το οποίο φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη η ΕΣΗΕΜ-Θ, είναι η κατάληξη του ομότιτλου διετούς έργου που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕΟΔ), σε συνεργασία με Ενώσεις και άλλους οργανισμούς σε πέντε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Στις εργασίες του θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν δεδομένα που συγκεντρώθηκαν σε εργαστήρια και συναντήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου την περασμένη διετία, σχετικά με τη διαχείριση των μεγάλων και συνεχιζόμενων αλλαγών στην Ενημέρωση από όλους τους εμπλεκόμενους: Δημοσιογράφους, ΜΜΕ, θεσμούς, οργανώσεις Τύπου, ακαδημαϊκούς οργανισμούς και κοινό.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3, 546 26 Θεσσαλονίκη) σύμφωνα με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται. Συνημμένο μπορείτε επίσης να δείτε τον κατάλογο εισηγητών και συντονιστών.

Συνάδελφοι που ενδιαφέρονται για να καλύψουν τις εργασίες ή για συνεντεύξεις με κάποιους από τους εισηγητές μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΣΗΕΜ-Θ (Γιάννης Κοτσιφός, τηλ. 6937213160, e-mail: kotsifos1@gmail.com).

SPEAKERS Final conference

AGENDA Final conference

Facebook Twitter