Στις κάλπες για τον ΕΔΟΕΑΠ από 6 έως 8 Νοεμβρίου

6 Νοεμβρίου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης υπενθυμίζει σε όλους τους συναδέλφους-μέλη της Ένωσης ότι από σήμερα ως την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ψηφίζουμε όλοι στον ΕΔΟΕΑΠ για τις αλλαγές στο Καταστατικό του Οργανισμού που θα επιτρέψουν να διεκδικήσει το Ταμείο μας τη διάσωση και την ανάπτυξή του, επ’ ωφελεία όλων των εργαζομένων στην Ενημέρωση.

Η ψηφοφορία γίνεται στα Γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ (Τσιμισκή 43, 5ος όροφος), από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, εργαζόμενα ή άνεργα, εν ενεργεία ή σε σύνταξη, τακτοποιημένα οικονομικώς ή μη. Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συναδέλφων από την περιφέρεια, η Ένωση θα καλύψει τα οδοιπορικά, με τον τρόπο που ισχύει σε αρχαιρεσίες της ΕΣΗΕΜ-Θ. 

Η συμμετοχή όλων στη διαδικασία είναι το μόνο που μπορεί να διασφαλίσει την επόμενη μέρα για τον ΕΔΟΕΑΠ, καθώς για να εφαρμοστούν οι απαιτούμενες αλλαγές πρέπει να πάει στις κάλπες  το 50% των συναδέλφων συν έναν (πανελλαδικά), και οι ρυθμίσεις να υπερψηφιστούν από τα 3/4 των ψηφισάντων. 

Facebook Twitter