Συνεργασία με το Γαλλικό Προξενείο – Εκδήλωση ενδιαφέροντος συναδέλφων

13 Φεβρουαρίου 2009

 

Επίσκεψη στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης πραγματοποίησε ο Γάλλος Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. ChristianThimonier.

Σε συνάντησή του με το προεδρείο του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί συνεργασία μεταξύ του Γαλλικού Προξενείου και της Ένωσης, που θα περιλαμβάνει και επιμορφωτικές δραστηριότητες με αντικείμενο τη δημοσιογραφία, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης και δράσεις οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ενημερωτικές ανάγκες που αναπτύσσονται στο σύγχρονο ευρωπαϊκό πεδίο.
Στο πλαίσιο αυτό η ΕΣΗΕΜ-Θ συγκροτεί ομάδα συναδέλφων που έχουν καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας και επιθυμούν αφενός να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως οι παραπάνω, αφετέρου να καταρτίσουν σε συνεργασία με το Γαλλικό Προξενείο προτάσεις για δράσεις που θα απευθύνονται στο σύνολο των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν στη γραμματεία της Ένωσης (στο email angie@esiemth.gr) δήλωση συμμετοχής το αργότερο ως τις 27 Φεβρουαρίου.
 
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter