Συνεχίζονται τα σεμινάρια για την ελληνική γλώσσα

29 Οκτωβρίου 2008

 

Συνεχίζονται ως το τέλος του χρόνου τα σεμινάρια για την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας που διοργανώνει  η ΕΣΗΕΜ-Θ για τα μέλη της.  

Ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Χρίστος Τσολάκης, επιθυμώντας να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα, προθυμοποιήθηκε, παρά τον αρχικό προγραμματισμό, να συνεχίσει τις δίωρες παραδόσεις του, κάθε Τετάρτη από τις 09.00 ως τις 11.00, στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης, τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
Παράλληλα, αρχίζει την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008 η αποστολή γλωσσικών ασκήσεων στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συναδέλφων. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επιστρέφουν στη διεύθυνση seminars@esiemth.gr συμπληρωμένο το αρχείο που θα λαμβάνουν. Οι ορθές απαντήσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΜ-Θ (www.esiemth.gr – Σεμινάρια Ελληνικής Γλώσσας).
 
Οι συνάδελφοι της περιφέρειας που ενδιαφέρονται να παρακολουθούν σε τακτική βάση τα σεμινάρια μέσω του διαδικτύου, στις αίθουσες που έχουν προβλεφθεί για τον σκοπό αυτό στην Καβάλα, την Κοζάνη και την Κομοτηνή, παρακαλούνται να ενημερώσουν ως τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου τους κατά τόπους εργασιακούς εκπροσώπους.
 
 
 
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter