Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα ΜΜΕ του Γ. Χλώρου στην Καβάλα

15 Νοεμβρίου 2013

 

Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ στα μέσα του Γ. Χλώρου στην Καβάλα, ο οποίος επιμένει στην επιχείρηση εξόντωσης των εργαζομένων με εκδικητικές απολύσεις, μη καταβολή αποζημιώσεων, ανεξόφλητα δεδουλευμένα από τον Δεκέμβριο του 2012, οφειλές επιδομάτων περασμένων ετών και πλήρη απορρύθμιση στοιχειωδών εργασιακών σχέσεων.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ για τους παραπάνω λόγους  κηρύσσει πενθήμερη απεργία στην εφημερίδα «Εβδόμη», στον ραδιοφωνικό σταθμό «Studio 7» και στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Sevensport» από τις 06.00 της Κυριακής 17 Νοεμβρίου έως τις 06.00 της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου.

            Καλούμε την εργοδοσία:

  • Να ανακαλέσει τις εκδικητικού χαρακτήρα και παράνομες απολύσεις δημοσιογράφων.
  • Να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μηνών που οφείλει στους εργαζόμενους και στο εξής να είναι συνεπής στην καταβολή της μισθοδοσίας τους.
  • Να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να υποστηρίξει με προσχηματικά νομιμοφανή μέσα την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.
  • Να σεβαστεί και να εφαρμόσει τους νόμους της ελληνικής πολιτείας, τους οποίους περιφρονεί και κατάφωρα παραβιάζει.

Καλούμε επίσης τις αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν το θέμα και δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του Γ. Χλώρου.

Facebook Twitter