Συνεχίζεται το σεμινάριο του Eric Schwartzman στην ΕΣΗΕΜ-Θ

7 Οκτωβρίου 2010
 
Στην κατάμεστη αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες ενότητες του σεμιναρίου «Πώς να αξιοποιήσετε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης» που παραδίδει ο αμερικανός αναλυτής και εκπαιδευτής διαδικτυακών επικοινωνιών Eric Schwartzman.
Στις 14.40 οι περισσότεροι από 70 συμμετέχοντες (δημοσιογράφοι, φοιτητές/σπουδαστές δημοσιογραφίας, στελέχη επικοινωνίας, ερευνητές) επιστρέφουν στην αίθουσα για την τρίτη και τέταρτη ενότητα με γενικούς τίτλους αντίστοιχα «Πέρα από τις λέξεις και την εικόνα: ήχος και βίντεο online» και «Κοινωνικά Δίκτυα».
Παρόντες είναι η γενική πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Catherine Kay και ο ακόλουθος Τύπου της Αμερικανικής Πρεσβείας StuartSmith.
Το σεμινάριο προβλέπεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 17.00 με συζήτηση και εξαγωγή συμπερασμάτων. Διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης. Εντάσσεται στον κύκλο δραστηριοτήτων του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ New Media – Αίθουσες Σύνταξης από το Μέλλον.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
 
Facebook Twitter