Συνάντηση MEDIANE στη Θεσσαλονίκη

27 Σεπτεμβρίου 2013

Περισσότεροι από 40 δημοσιογράφοι, ερευνητές, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών και φορέων Ενημέρωσης θα συγκεντρωθούν από τις 4 ως τις 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν τους όρους ενίσχυσης της πολυφωνίας και τον περιορισμό των διακρίσεων και των αποκλεισμών στα ευρωπαϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η συνάντηση είναι μέρος Προγράμματος Mediane (Media in Europe for Diversity Inclusiveness) που εκτελεί το Συμβούλιο της Ευρώπης και τη συνδιοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.

Έπειτα από συμφωνία με το Συμβούλιο της Ευρώπης, υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέρος των εργασιών 20 παρατηρητές. Εξαιρούνται οι συνεδρίες Εργαστηρίων και Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ανατρέξουν στο πλήρες πρόγραμμα των εργασιών και κατόπιν στη Φόρμα Συμμετοχής Παρατηρητή για να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται, ώστε να καταρτιστεί κατάλογος παρατηρητών για κάθε ανοιχτή συνεδρία

Facebook Twitter