Σεμινάριο για την περιβαλλοντική στρατηγική της ΕΕ

27 Νοεμβρίου 2013

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσιογραφίας, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλεί 15 Έλληνες δημοσιογράφους να συμμετάσχουν στο σεμινάριο «Καλύπτοντας την Ελληνική Προεδρία της ΕΕ: Περιβαλλοντικές Προτεραιότητες», που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται  αποκλειστικά σε Έλληνες δημοσιογράφους με εξειδίκευση στον τομέα του περιβάλλοντος, και  οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη σημασία που έχει η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα γαι τη δισύνδεση ζητημάτων τπυ περιβάλλοντος με την απασχόληση και την ανάπτυξη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή με ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ, καθώς και με υπεύθυνους χάραξης πολιτικής,  εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν σε think tanks με έδρα τις Βρυξέλλες και μέλη  διεθνών ΜΚΟ.

Οι διοργανωτές θα καλύψουν τα έξοδα μεταβίβασης, διαμονής και διατροφής.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται διαδικτυακά (http://www.ejcseminars.eu/index.php/seminars/401/covering-the-greek-presidency-environmental-priorities) Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Clara Maxwell στο maxwell@ejc.net

Facebook Twitter