Σεμινάρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

9 Σεπτεμβρίου 2008
 
Δύο κύκλους σεμιναρίων για τη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ. Στον πρώτο κύκλο εντάσσονται τέσσερις δίωρες παραδόσεις με αντικείμενο γενικές γνώσεις για τη βασική χρήση λειτουργικών συστημάτων της Microsoft (Windows) και δύο δίωρες παραδόσεις για την ασφαλή και αποτελεσματική πλοήγηση και αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο. Τα σεμινάρια θα κάνει ο ΙΤ Administrator της ΕΣΗΕΜ-Θ Αλέξανδρος Ντωνούδης.

 
Οι τέσσερις πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ στις 29 Σεπτεμβρίου και στις 1, 3, 6 Οκτωβρίου 2008, τις ώρες 09.00 – 11.00.
 
ΟΙ δύο δίωρες παραδόσεις θα γίνουν στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ στις 13 και 15 Οκτωβρίου 2008, τις ώρες 09.00 – 11.00.
 
Το αντικείμενο του δεύτερου κύκλου σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, θα καθοριστεί από τις ανάγκες και τις προτάσεις των συναδέλφων, τις οποίες μπορούν να αποστέλλουν οι ενδιαφερόμενοι στο seminars@morfotiko.gr ή στο φαξ 2310243189. Στην ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο ίδιο φαξ αναμένονται και οι δηλώσεις συμμετοχής στον πρώτο κύκλο σεμιναρίων.
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Facebook Twitter