Σεμινάρια φορητών Η/Υ

13 Οκτωβρίου 2004
 
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνει σεμινάρια για τη χρήση των φορητών Η/Υ που προμηθεύτηκε για τα μέλη της.
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. στον τρίτο όροφο με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2004: Χρήση του λειτουργικού περιβάλλοντος Windows XP και των προγραμμάτων του Microsoft Office. Διάρκεια: 3 ώρες (09.30 – 12.30).
Τρίτη 2 Νοεμβρίου: Ίντερνετ και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Διάρκεια: 3 ώρες (09.30 – 12.30).
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου: Ενημέρωση για τη χρήση του συγκεκριμένου μοντέλου Η/Υ και τις δυνατότητες πλήρους αξιοποίησής του. Σύνδεση με περιφερειακές συσκευές (εκτυπωτές, σκάνερ κτλ.) Πληροφορίες για την τεχνική υποστήριξη. Διάρκεια: 3 ώρες (09.30 – 12.30).
Τα σεμινάρια, με το ίδιο πρόγραμμα, θα επαναληφθούν και στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου, για δεύτερη ομάδα μελών.
ΟΙ συνάδελφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια αυτά παρακαλούνται να ενημερώσουν γραπτώς (με φαξ στο 2310220349 ή με email στο eshemtbc@esiemth.gr) τη γραμματεία της Ένωσης ως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2004, επισημαίνοντας τις ημερομηνίες που τους εξυπηρετούν, ώστε να διακριθούν εγκαίρως δύο ομάδες και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συνωστισμού.
Τρία τετράωρα σεμινάρια, με συμπυκνωμένο το παραπάνω πρόγραμμα, θα διεξαχθούν στην Καβάλά, την Κοζάνη και την Κομοτηνή για τους συναδέλφους που εργάζονται εκτός Θεσσαλονίκης, σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν σύντομα.
Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους τον φορητό Η/Υ. Τις ημέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων, τόσο στην Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. όσο και εκτός Θεσσαλονίκης, τεχνικοί της προμηθεύτριας εταιρείας θα εγκαθιστούν στους Η/Υ την κάρτα ασύρματης δικτύωσης που επιπροσθέτως προμηθεύτηκε η ΕΣΗΕΜ-Θ.
 
Facebook Twitter