Σεμινάρια Ελληνικής γλώσσας

12 Σεπτεμβρίου 2008
 
Σεμινάρια για την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας διοργανώνει η ΕΣΗΕΜ-Θ για τα μέλη της, με διδάσκοντα τον ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ Χρίστο Τσολάκη.

Για τους συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν τέσσερις δίωρες παραδόσεις (09.00 έως 11.00), στις 8, 15, 22 και 29 Οκτωβρίου, στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης.  
Για τους συναδέλφους που εργάζονται στην περιφέρεια θα προβλεφθεί δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων σε πραγματικό χρόνο, μέσω του διαδικτύου. Επιπλέον, θα γίνουν τρίωρες παραδόσεις στην Καβάλα, την Κοζάνη και την Κομοτηνή, με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο.
 Μετά τη λήξη των σεμιναρίων και για χρονικό διάστημα έξι μηνών, οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται θα παίρνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο γλωσσικές ασκήσεις, τις οποίες θα μπορούν να επιστρέφουν συμπληρωμένες. Με τον ίδιο τρόπο θα παραλαμβάνουν τις σωστές απαντήσεις, καθώς και άλλο σχετικό υλικό.
Στόχος είναι να δοθούν με σαφή τρόπο και με την έμπρακτη συμμετοχή των συναδέλφων όσο γίνεται περισσότερες απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την ορθή χρήση της γλώσσας, που απασχολούν τους δημοσιογράφους στην καθημερινή τριβή τους με τον προφορικό ή τον γραπτό λόγο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο seminars@esiemth.gr ή στο φαξ 2310220349.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Facebook Twitter