Σαρανταοκτάωρη απεργία στην εφημερίδα Metrosport

14 Μαρτίου 2013

 

Απεργοσπαστικοί μηχανισμοί, εκβιαστικές προτάσεις κι απατηλές υποσχέσεις: ο εκδότης της εφημερίδας Metrosport Παύλος Ανδρώνης δεν διστάζει να επιστρατεύσει οποιοδήποτε μέσο για να διατηρήσει την δραστηριότητά του εκμεταλλευόμενος τους εργαζόμενους. Το γεγονός ότι στους αναγνώστες προσφέρει με τον τρόπο αυτό ένα φύλλο-φάντασμα, χωρίς τη συμμετοχή δημοσιογράφων, όποτε αυτοί διεκδικούν με απεργιακές κινητοποιήσεις τα δεδουλευμένα που μονίμως υπόσχεται και ποτέ δεν εξοφλεί ο Π. Ανδρώνης, δεν τον απασχολεί.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να αποκατασταθεί η νομιμότητα στην εκδοτική δραστηριότητα του κ. Ανδρώνη και να προστατευτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει σαρανταοκτάωρη απεργία στην εφημερίδα Metrosport από τις 16.00 της Παρασκευής 15 Μαρτίου έως την ίδια ώρα της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις της στις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Ανδρώνη, αν δεν υπάρξει αμέσως ανταπόκρισή του σε όσα οι εργαζόμενοι ζητούν και η νομοθεσία ορίζει ως υποχρεώσεις του.

 

Facebook Twitter