Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΕΣΗΕΜ-Θ

6 Ιανουαρίου 2014

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, ήταν παρόντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής       Στ. Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Π. Κοκκόρης, o υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Γκιουλέκας, οι βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης Γ. Ιωαννίδης, Γ. Ορφανός, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Λ. Αμανατίδου, Δ. Χαραλαμπίδου, η βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. Θεσσαλονικής Ασημίνα Ξηροτύρη, ο περιφερειάρχης  Κεντρικής  Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας της ΠΚΜ Τζ. Μακραντωνάκη, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπ. Πέγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρ. Μηταφίδης, Στ. Παπαθεμελής, Μ. Στεργίου, η πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ και δημοτική σύμβουλος Σ. Ασλανίδου, ο πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς, ο πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Δρ. Ίνγκο Φον Βος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και αρχών.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Μ. Βοϊτσίδης, αναφέρθηκε στη βαθιά κρίση που δοκιμάζει τις αντοχές του δημοσιογραφικού κόσμου και απηύθυνε έκκληση σε όλους τους φορείς και τα πολιτικά πρόσωπα της Βόρειας Ελλάδας να υποστηρίξουν το αίτημα να διατηρηθεί η Θεσσαλονίκη ως έδρα ανεξάρτητου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο Θεόδωρο Ιωαννίδη το Βραβείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μαρκίδες Πούλιου 2013.

Facebook Twitter