Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΕΣΗΕΜ-Θ

6 Ιανουαρίου 2013

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, παρέστησαν οι υπουργοί Περιβάλλοντος, Ευάγγελος Λιβιεράτος, Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, οι πρόξενοι των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Σάντερς και της  Βουλγαρίας, Βασίλ Βάλτσεβ, ο βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Ορφανός, και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και αρχών.

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Μ. Βοϊτσίδης, αναφέρθηκε στους στόχους και στις δράσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ μέσα στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο Γιώργη Μελίκη το Βραβείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μαρκίδες Πούλιου 2012.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter