Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΕΣΗΕΜ-Θ

6 Ιανουαρίου 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, ήταν παρόντες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης  Κεντρικής  Μακεδονίας Β. Πατουλίδου, ο πρόεδρος της ΠΕΔ, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου, ο μόνιμος αναπληρωτής του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, αντιδήμαρχος Κ. Ζέρβας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Έλλη Χρυσίδου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπ. Πέγκας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αντ. Γυφτόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Δ. Χαραλαμπίδου,ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Δ. Κούβελας, ο δημοτικός σύμβουλος  Τρ. Μηταφίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Δ. Κουμπιάς, ο πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ Π. Νεστορίδης, ο πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Δρ. Ίνγκο Φον Βος, ο  γενικός πρόξενος της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη Βασίλ Βάλτσεφ, ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κ. Μακεδονίας, υποστράτηγος Χρύσανθος Αθανασόπουλος  και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και αρχών.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Αν. Φωκιανίδης, αναφέρθηκε στη βαθιά κρίση που δοκιμάζει τις αντοχές του δημοσιογραφικού κόσμου τονίζοντας ότι το έλλειμμα ποιότητας στην ενημέρωση έχει επίπτωση στην ίδια τη δημοκρατία.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο Χρίστο Ζαφείρη το Βραβείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μαρκίδες Πούλιου 2014.

 

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης

Facebook Twitter