Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση για Προγράμματα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας

3 Απριλίου 2012
 
Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης καλεί τους συναδέλφους που παρακολουθούν θέματα σχετικά με προγράμματα της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας σε συνάντηση εργασίας την Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου, στις 11 π.μ. στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης (Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος).

Η συνάντηση οργανώνεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία». Στόχος της είναι να ενημερωθούν δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης αλλά ιδιαιτέρως της περιφέρειας για έργα ενταγμένα σε προγράμματα που συμμετέχει η Ελλάδα και να αναπτυχθεί διάλογος με τους επαγγελματίες της Ενημέρωσης ώστε να ενισχυθεί η δημοσιότητα των προγραμμάτων.
Το πρόγραμμα της συνάντησης εργασίας είναι το ακόλουθο: 
 
 
11:00 – 11:15
Χαιρετισμοί (ΕΣΗΕΜ-Θ &  ΕΥΔ των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία»)
11:15 – 11:40
Παρουσίαση Προγραμμάτων Βαλκανικής Χερσονήσου – Μαύρης Θάλασσας και Προγραμμάτων Διαπεριφερειακής Συνεργασίας (ΕΥΔ των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία»)
11:40 – 12:00
Παρουσίαση Προγραμμάτων στη Μεσόγειο και την Αδριατική (ΕΥΔ των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία»)
12:00 – 12:15
Πληροφόρηση & Δημοσιότητα: πολιτική και εργαλεία (ΕΥΔ των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία»)
12:15 – 13:00
Παρουσίαση Έργων Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας (προσκεκλημένοι φορείς)
13:00 – 13:45
Στρογγυλή τράπεζα
13:45
Γεύμα εργασίας
 
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση να ενημερώσουν με e-mailτη γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ (info@esiemth.gr) ως την Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου, 14.00.
Για τους συμμετέχοντες από την περιφέρεια προβλέπεται ημερήσια αποζημίωση.
 
 
 
Facebook Twitter