Προκήρυξη Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση

4 Μαρτίου 2024

Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση για 38η χρονιά θα απονείμει τον Μάιο του 2024 τα καθιερωμένα Δημοσιογραφικά Βραβεία σε δημοσιογράφους που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Επίσης θα απονέμει και Τιμητικές Διακρίσεις και Ειδικά Βραβεία σε Δημοσιογράφους και φορείς ΜΜΕ που διακρίθηκαν για το έργο τους.

Τα Βραβεία θα απονεμηθούν για δημοσιογραφικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν εντός του έτους 2023.

Η επιλογή των προς βράβευση δημοσιογράφων θα γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος μετά από εισήγηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, που αποτελείται από εκπροσώπους δημοσιογραφικών Ενώσεων και έγκριτους δημοσιογράφους.

Το Ίδρυμα θα δέχεται υποψηφιότητες για βράβευση ή για τιμητικές διακρίσεις μέχρι τις 15 Απριλίου 2024.

Οι φάκελοι των υποψηφιοτήτων θα κατατίθενται στην Γραμματεία του Ιδρύματος, Βασ. Σοφίας 27, Αθήνα, 4ος όροφος.

Στον φάκελο υποψηφιότητας θα πρέπει να υπάρχει σύντομο βιογραφικό με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, δύο εισηγήσεις υποστήριξης της υποψηφιότητας με τεκμηρίωση της προτάσεως, αντίγραφα του υπό αξιολόγηση έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Ιδρύματος και στα τηλέφωνα 210 7245550, 210 7245558.

 

 

Facebook Twitter