#PRESS_taratsa για τα βράδια του Ιουλίου

15 Ιουλίου 2022

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του  #PRESS_taratsa που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ στην φιλόξενη ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5.

 

18.7 Προβολή: «Ας περιμένουν οι γυναίκες»

Το road movie που έγινε σημείο κατατεθέν των απανταχού Τσιωλικών φίλων του σινεμά είναι μια μακεδονική καλοκαιρινή κωμωδία για την ανδρική φιλία και τα υπαρξιακά αδιέξοδα του «ισχυρού φύλου».

Είσοδος ελεύθερη. Το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ

 

19.7 Ευγένιος Δερμιτάσογλου

Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου με την κιθάρα του σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, από μπαλάντες και λαϊκά με τζαζ περάσματα ως τη ροκ πλευρά του.

Είσοδος ελεύθερη. Το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ

 

 

20.7 Προβολή: «Έρωτας στη χουρμαδιά»

Δυο φίλοι περιπλανώνται στην Πελοπόννησο μετά το θάνατο της γυναίκας του ενός. Αναζητούν μια χουρμαδιά, σκηνικό μιας παλιάς φωτογραφίας που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Παίζουν: Αργύρης Μπακιρτζής, Λάζαρος Ανδρέου, Δώρα Μασκλαβάνου, Βίνα Ασίκη, Χρήστος Βακαλόπουλος.

Είσοδος ελεύθερη. Το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ

 

21.7 Λίζα Μαμακούκα

Μια νοσταλγική μουσική βραδιά με τη Λίζα Μαμακούκα και την κιθάρα της. Τραγουδήστε μαζί της αντιπροσωπευτικά κομμάτια του Νέου Κύματος (Αρλέτα, Δ. Σαββόπουλο, Κ. Χωματά, Γ, Ζωγράφο, κλπ.), αλλά και κάποια πασίγνωστα τραγούδια του Μ. Χατζηδάκι, της Χ. Αλεξίου, της Ν. Βενετσάνου, των αδελφών Κατσιμίχα, κλπ., καθώς και λίγες ξένες μπαλάντες.

Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, η Μαρίνα Πογιατζόγλου θα παρουσιάσει δύο χιουμοριστικά αποσπάσματα από έργα της Λίζας Μαμακούκα.

Είσοδος: 5 ευρώ

 

25.7 Αλέξανδρος Καλλιφατίδης

Σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Καλλιφατίδης επιστρέφει δυναμικά, με τραγούδια αγαπημένα, από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, καθώς επίσης και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, σε ρυθμούς και μελωδίες που αναμιγνύουν το ρεμπέτικο και λαϊκό ελληνικό τραγούδι με τη μουσική retro, το tango, το flamenco, τα fados και την jazz. Συνοδοιπόροι του οι εξαίρετοι μουσικοί Ανδρέας Ζιάκας στην κιθάρα και Νίκος Κατσαμάγκας στο μπάσο.

 Είσοδος ελεύθερη. Το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ.

 

26.7  Look out! Comedy night!

Παρουσίαση: Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου.

Οι γυναίκες κωμικοί της πόλης ενώνονται για μία ξεχωριστή βραδιά.

Η Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου μάζεψε τις ανερχόμενες κωμικούς της πόλης και μαζί θα παρουσιάσουν μια βραδιά κωμωδίας που είναι εντελώς γυναικεία υπόθεση, τουλάχιστον όσον αφορά τις κωμικούς δηλαδή, γιατί το line up αποτελείται μόνο από γυναίκες. Τα αστεία δεν έχουν φύλο.

Η Κατερίνα Τσακνάκη, η Εύα Αθανασοπούλου, η Άννα Γεωργίου, η Αρετή Ζαΐμη, η Ειρήνη Φιλοκώστα και η Χριστίνα Μπάκου θα μιλήσουν για σεξ, οργασμούς, ασεξουαλικότητα, για την Πάτρα,την Λάρισα, την τριχοφυΐα και τα daddy issues!

Είσοδος ελεύθερη. Το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ.

 

27.7 Προβολή: Σούπερ Δημήτριος, ταινία της ανεξάρτητης κινηματογραφικής ομάδας OTiNaNAi Productions.

Η προβολή θα γίνει σε φορμάτ κατάλληλο για άτομα με προβλήματα ακοής. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και απέσπασε το Βραβείο Κοινού Kαλύτερης Ελληνικής Ταινίας, το οποίο για πρώτη φορά συνοδεύτηκε και από το τιμητικό βραβείο «Μιχάλης Κακογιάννης». Στην προβολή θα είναι παρόντες ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαϊωάννου και ηθοποιοί.

Είσοδος ελεύθερη. Το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ

 

28.7 Cocktail Party με μουσική από τους παραγωγούς του Shook Radio 104,4

Είσοδος ελεύθερη. Το πρώτο ποτό κοστίζει 8 ευρώ.

Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 21.00. Το  Cocktail Party  αρχίζει στις 20.00

Facebook Twitter