Πώς θα ψηφίσετε επιστολικά στις εκλογές της ΕΣΗΕΜ-Θ

12 Νοεμβρίου 2021

Αγαπητές/-οί συνάδελφοι,

Τις επόμενες ημέρες,  αφού η Εφορευτική Επιτροπή καταρτίσει τον οριστικό κατάλογο όσων θα ψηφίσετε επιστολικά, θα παραλάβετε με κούριερ στη διεύθυνση που έχετε επαληθεύσει με τη γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ τον φάκελο με όσα απαιτούνται για να ψηφίσετε στις εκλογές της Ένωσης και του Μορφωτικού Ιδρύματός της.

Ο φάκελος θα περιέχει:

  1. Τέσσερις φακέλους με σφραγίδα και μονογραφή της Εφορευτικής Επιτροπής: έναν λευκό, έναν ροζ, έναν γαλάζιο κι έναν κίτρινο.
  2. Τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ και την Εξελεγκτική Επιτροπή, τυπωμένα σε λευκό χαρτί.
  3. Τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών για τους αντιπροσώπους της ΕΣΗΕΜ-Θ στην ΠΟΕΣΥ, τυπωμένα σε κίτρινο χαρτί.
  4. Το ψηφοδέλτιο (ενιαίο) με όλους τους υποψήφιους για το Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Καταστατικού Ελέγχου και το Συμβούλιο Δεοντολογίας και Καταστατικού Ελέγχου σε Β’ βαθμό, τυπωμένο σε γαλάζιο χαρτί.
  5. Το ψηφοδέλτιο (ενιαίο) με όλους τους υποψήφιους για το ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, τυπωμένο σε ροζ χαρτί.
  6. Τέσσερα λευκά ψηφοδέλτια
  7. Έναν φάκελο μεγέθους Α4 με τη διεύθυνση της ΕΣΗΕΜ-Θ στη θέση του Παραλήπτη.
  8. Ένα σημείωμα με τις οδηγίες που διαβάζετε σε αυτό το μήνυμα.

 

Αφού παραλάβετε τον φάκελο με τα παραπάνω επιλέξτε τους υποψηφίους που επιθυμείτε να ψηφίσετε και σημειώστε με σταυρό αριστερά από κάθε όνομα την προτίμησή σας.

Για το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ μπορείτε να βάλετε έως 9 σταυρούς.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έως 3 σταυρούς

Για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕΣΥ έως 5 σταυρούς

Για το Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Καταστατικού Ελέγχου έως 3 σταυρούς

Για το Συμβούλιο Δεοντολογίας και Καταστατικού Ελέγχου σε Β’ βαθμό έως 5 σταυρούς

Για το ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ έως 5 σταυρούς

 

Αφού σημειώσετε τους σταυρούς προτίμησης, τοποθετήστε κάθε ψηφοδέλτιο στον φάκελο με το ίδιο χρώμα και κλείστε τον.

Βάλτε όλους τους κλειστούς φακέλους, και μόνο αυτούς, στον μεγάλο φάκελο με την  τη διεύθυνση της ΕΣΗΕΜ-Θ στη θέση του Παραλήπτη και κλείστε τον. Σημειώστε στον φάκελο, στη θέση του αποστολέα, τα στοιχεία σας.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ (2310243575, ώρες 09.00-17.00) και θα στείλουμε στην ίδια διεύθυνση κούριερ για να παραλάβει τον φάκελο.

Είναι σημαντικό να επιστρέψετε τον φάκελο με τις ψήφους σας το συντομότερο δυνατόν, ακόμα και την ημέρα που θα τον παραλάβετε. Σε κάθε περίπτωση, η Πέμπτη 25/11 είναι η τελευταία ημέρα που θα έχετε δυνατότητα να επιστρέψετε τον φάκελο.

Facebook Twitter