Ενόψει της Πρωτομαγιάς και του Πάσχα 2013 οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία θα εργαστούν ως εξής:
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2013
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
– Την Μεγάλη Τρίτη 30/4/2013, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εφημερίδες.
– Την Μεγάλη Τετάρτη 1/5/2013, δεν θα εκδοθεί καμία εφημερίδα. Οι συντάκτες όλων των εφημερίδων θα εργαστούν την Πρωτομαγιά για την έκδοση των εφημερίδων της Μεγάλης Πέμπτης 2/5/2013.
– Την Μεγάλη Πέμπτη 2/5/2013, θα εκδοθούν κανονικά όλες οι εφημερίδες.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι συνάδελφοι των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα εργαστούν την Πρωτομαγιά όπως εργάζονται στις αργίες και τις Κυριακές.
ΠΑΣΧΑ 2013
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
– Την Μεγάλη Παρασκευή 3/5/2013,, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες, πρωινές και απογευματινές.
– Το Μεγάλο Σάββατο 4/5/2013, θα κυκλοφορήσουν μόνο οι κυριακάτικες εκδόσεις.
– Την Κυριακή του Πάσχα 5/5/2013 και τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5/2013 δε θα κυκλοφορήσει ΚΑΜΙΑ εφημερίδα.
– Την Τρίτη 7/5/2013 θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις που κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα και οι αθλητικές. Οι συντάκτες των εφημερίδων αυτών θα προσέλθουν στην εργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας 6/5/2013 για την έκδοση των εφημερίδων της Τρίτης 7/5/2013.
– Την Τετάρτη 8/5/2013 θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες, πρωινές και απογευματινές.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι συνάδελφοι των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα εργαστούν την Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα με καταστάσεις, όπως εργάζονται στις αργίες και τις Κυριακές.