Παιδική γιορτή ΕΣΗΕΜ-Θ

16 Δεκεμβρίου 2009
 
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ υπενθυμίζει τη γιορτή για τα παιδιά των μελών, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» (Αίθουσα «Αλέξανδρος»).
Ξωτικά, ζογκλέρ, ακροβάτες και ο Πεφταστέρης θα περιμένουν τα παιδιά των συναδέλφων για να στήσουν όλοι μαζί μια γιορτή με τραγούδι, χορό, παιχνίδια και δραστηριότητες, ενώ ο Αϊ-Βασίλης θα μοιράσει σε όλους πλούσια δώρα.

 
Επιπλέον, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009, στις 7 μ.μ., τα παιδιά συναδέλφων, τα οποία είναι μεγαλύτερα από 10 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μουσικοθεατρική αφηγηματική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του κυρ Αλέξανδρου», βασισμένη σε χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Παπαδιαμάντη.
Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος), και παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν να ενημερώσουν τη γραμματεία (email: info@esiemth.gr, fax 2310220349) για τον αριθμό των παιδιών που θα συνοδεύουν. Η παράσταση έχει διάρκεια 60 λεπτά και δεν προβλέπεται διάλειμμα.
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
 
Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ του κυρ Αλέξανδρου
 

Δραματουργική επεξεργασία, επιλογή κειμένων και μουσική: Αλέξανδρος Τριανταφύλλου / Κινησιολογία-παραγωγή: Αιμιλία Μπουρίτη / σκηνοθετική και σκηνική επιμέλεια:  ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.
 
Θα παρουσιαστούν τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη:
Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη, Άνθος του γιαλού, Το Χριστόψωμο.
 
Μουσική επί σκηνής: Λευτέρης Αγγουριδάκης  κρουστά-σαντούρι / Νταβίνα Γλωρεντίν κρουστά-βιμπράφωνο / Αλέξανδρος Τριανταφύλλου φυσαρμόνικες. Τραγούδι: Μαρία Φωτίου. Τα διηγήματα αποδίδουν οι ηθοποιοί Μόνικα Αϊβάζογλου, Στέλιος Αμανατίδης, Ειρήνη
 
Facebook Twitter