Παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για κατάρτιση ανέργων δημοσιογράφων

13 Ιουνίου 2012

 

Παρατείνεται ως την Παρασκευή 22 Ιουνίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ανέργων δημοσιογράφων, μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης, που συντονίζει για όλες τις Ενώσεις Συντακτών στην Ελλάδα η ΕΣΗΕΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι συνάδελφοι πρέπει:

  1. Να ενημερώσουν, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, τη γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ για τα στοιχεία που ζητούνται στη συνημμένη φόρμα.
  2. Να συμπληρώσουν ως τις 22/6/2012 τη φόρμα που διατίθεται διαδικτυακά στη διεύθυνση www.voucher.gov.gr. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία που τους ζητούνται να ενημερώνουν τη γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ.
  3. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν voucher με το οποίο θα μπορούν να εγγραφούν στα κατά τόπους ΚΕΚ, τα οποία θα επιλέξουν οι ίδιοι από τον σχετικό κατάλογο που θα έχει καταρτιστεί. Μετά την εγγραφή τους στα ΚΕΚ οι κατάλογοι εκπαιδευομένων θα υποβληθούν στο Υπουργείο Εργασίας προς έγκριση. Εν συνεχεία θα αρχίσουν τα σεμινάρια.

Οποιαδήποτε επικοινωνία επιχειρούν ΚΕΚ με τους συναδέλφους δεν έχει καμία σχέση με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, δεν την υποκαθιστά και δε γεννά την παραμικρή υποχρέωση ή δέσμευση. Κάθε άνεργος συνάδελφος, όταν παραλάβει την επιταγή κατάρτισης, μπορεί να επιλέξει από την λίστα των εγγεγραμμένων στον σχετικό κατάλογο ΚΕΚ αυτό που επιθυμεί.

 

Φόρμα για αποστολή

Facebook Twitter