Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Υποτροφίες και μειωμένα δίδακτρα για μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ

30 Σεπτεμβρίου 2019

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, έπειτα από συμφωνία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ, προσφέρει στα μέλη της Ένωσης θέσεις με μειωμένα δίδακτρα σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Συγκεκριμένα, προσφέρει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020:

  • Δύο μερικές υποτροφίες, με καταβολή μόνο του 50% των διδάκτρων για το πρώτο έτος σπουδών, σε οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα.
  • Δύο υποτροφίες επίσης με καταβολή μόνο του 50% των διδάκτρων (στο σύνολο του προγράμματος) σε οποιοδήποτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
  • Εκπτώσεις αξίας 15%, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επιλογής του φοιτητή.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι πλήρως αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές με τα Ελληνικά ΑΕΙ, και τα προγράμματά του είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία,  το ΔΟΑΤΑΠ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δώδεκα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών προσφέρονται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του φοιτητή.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν στο info@esiemth.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (3/10) για ποιο από τα παραπάνω σχήματα ενδιαφέρονται, όπως τα στοιχεία επικοινωνίας τους (τηλέφωνο, email), ώστε να ενημερωθεί το αρμόδιο Τμήμα του Πανεπιστημίου και να επικοινωνήσει μαζί τους.

Πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών: www.nup.ac.cy

 

Facebook Twitter