Πάμε Απέναντι: Συνέντευξη Τύπου στην Αλεξανδρούπολη

18 Ιουνίου 2012

Συνέντευξη τύπου για την έκθεση εφαρμοσμένων και εικαστικών τεχνών με θέμα τη μετανάστευση και την κοινωνική ένταξη, που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη από τις 23 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012,

 παραχωρούν η εκπρόσωπος του γραφείου Αλεξανδρούπολης της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Άρσις», Ειρήνη Σταμάτη, και ο Παναγιώτης Ζητάκης, πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου θα φιλοξενηθεί η έκθεση.
Η συνέντευξη θα δοθεί αύριο Τρίτη 19 Ιουνίου, ώρα 12:00, στα γραφεία της ΜΚΟ «Άρσις», Βουλγαροκτόνου 3, στην Αλεξανδρούπολη. Θα παρουσιαστούν οι στόχοι του προγράμματος και οι συμμετοχές των καλλιτεχνών.
Η έκθεση έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, διοργανώνεται από την «Άρσις» και εντάσσεται στο πλαίσιο προγράμματος που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης με τον γενικό τίτλο «Πάμε Απέναντι». Η δράση περιλαμβάνει άλλα δύο διαγωνιστικά Φεστιβάλ, Ταινιών Μικρού Μήκους και Ντοκιμαντέρ (διοργανωτής: Δήμος Θεσσαλονίκης) και Φεστιβάλ Φωτογραφίας (διοργανωτής: ΕΣΗΕΜ-Θ).
Το φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και Ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Ιουνίου, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ φωτογραφίας πραγματοποιείται από τις 5 μέχρι 22 Ιουνίου, στο Λαογραφικό μουσείο και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κοζάνης.

Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Facebook Twitter