Ως τις 31 Αυγούστου οι συνεντεύξεις με… ήρωες του Σαίξπηρ

21 Ιουλίου 2015

Στις 31 Αυγούστου 2015 λήγει ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης να ετοιμάσουν τις συνεντεύξεις τους με ήρωες του Σαίξπηρ για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που σχεδίασαν το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Κάθε συμμετέχων έχει δυνατότητα να υποβάλει κείμενο με μέγιστη έκταση 2.000 λέξεις, σε μορφή συνέντευξης με όποιον ήρωα ή ηρωίδα από έργα του Σαίξπηρ επιλέξει.

Επιτροπή που θα συγκροτήσει το ΚΘΒΕ θα επιλέξει έναν αριθμό από τα κείμενα που θα υποβληθούν για να χρησιμοποιηθούν στα εκπαιδευτικά προγράμματα και σε άλλες δράσεις τις οποίες θα αναπτύξει το θέατρο την περίοδο 2015-2016.

Επίσης, το σύνολο των κειμένων (ή μέρος αυτών, αν οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές) θα παρουσιαστούν σε ειδικό αναλόγιο που θα διοργανωθεί, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο έκδοσής τους.

Όσα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να στείλουν το κείμενό τους στην κυρία Αθανασία Ανδρώνη (athanasia.androni@gmail.com) με κοινοποίηση στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ (morfotiko@esiemth.gr) τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 (και αποκλειστικά αυτήν την ημερομηνία, όχι νωρίτερα).

 

Facebook Twitter