Όλοι στις κάλπες για την ανάδειξη δύο εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΡΤ

2 Νοεμβρίου 2015

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καλεί τους δημοσιογράφους της χώρας που εργάζονται στην ΕΡΤ να πάρουν μέρος όλοι στις εκλογές της 18.11.2015 για την εκλογή δύο εργαζομένων, εκ των οποίων ένας δημοσιογράφος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, έναν εκπρόσωπο για τη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3 και εκπροσώπους στις επιτροπές υγιεινής και ασφάλειας.
Η ΠΟΕΣΥ σταθερά προσηλωμένη στην ανάγκη ενότητας του κλάδου μας, χαιρετίζει τη συμμετοχή πλέον δύο εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο, και καλεί όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μην παρασυρθούν από εμπάθειες, μισαλλοδοξίες, προσβλητικές, αστήριχτες και κυρίως διχαστικές αιτιάσεις των τελευταίων ημερών. Πάνω απ’ όλα πρέπει να κυριαρχήσει η ενότητά μας.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, μισθωτοί, άνεργοι και συνταξιούχοι, δοκιμάζονται οικτρά από τις μνημονιακές πολιτικές και οι άμεσοι αγώνες που προγραμματίζουμε για το ασφαλιστικό, την καλπάζουσα ανεργία, τους πενιχρούς μισθούς και την ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση, μας θέλουν όλους ενωμένους στην πρώτη γραμμή.
                                                                                                                              

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

 

Facebook Twitter