Όλες οι Ενώσεις στην πορεία διαμαρτυρίας του Σαββάτου 9/9

7 Σεπτεμβρίου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και μαζί με όλες τις ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ στέλνουν φέτος από τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην επίθεση που δέχεται το ασφαλιστικό του κλάδου εξαιτίας της παρελκυστικής τακτικής κυβέρνησης και εργοδοτών.

        Το Σάββατο 9/9, στις 12 το μεσημέρι,  με πρωτοβουλία  της ΠΟΕΣΥ συγκεντρώνονται στα γραφεία της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη οι διοικήσεις όλων των Ενώσεων και εκπρόσωποι των ασφαλιστικών ταμείων σε συνάντηση εργασίας για το Ασφαλιστικό. 

     Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΕ, το Σάββατο 9/9, στις 18.00, στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου για να μεταφέρουν στην πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τα αιτήματα υπεράσπισης της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης ως δημόσιου αγαθού.

O δημοσιογραφικός κόσμος διεκδικεί:

  • Να διασφαλίσει αμέσως η κυβέρνηση, με νομοθετική παρέμβαση, την απρόσκοπτη λειτουργία των ασφαλιστικών ταμείων του κλάδου.  
  • Να ρυθμιστούν και να προστατευτούν οι εργασιακές σχέσεις.
Facebook Twitter