Νέα απαξίωση της Metrosport από τον Π. Ανδρώνη – Συνεχίζεται η απεργία

4 Μαρτίου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης καταγγέλλει τον εκδότη της εφημερίδας Metrosport, Παύλο Ανδρώνη, ο οποίος συνεχίζει να είναι ασυνεπής στις κατά το νόμο υποχρεώσεις του όσο και στις δεσμεύσεις που ο ίδιος -για πολλοστή φορά- ανέλαβε απέναντι στους εργαζόμενους στους οποίους χρωστά δεδουλευμένα πλέον των έξι (6) μηνών.

    Ο εκδότης της Metrosport, αντί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις του, εξέδωσε σήμερα ένα «φύλλο φάντασμα» στο οποίο δεν δούλεψαν δημοσιογράφοι λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΜ-Θ (Κυριακή και Δευτέρα). Με αυτόν τον τρόπο, για μιαν ακόμη φορά ο Παύλος Ανδρώνης έδειξε ότι δεν σέβεται την εφημερίδα, τους αναγνώστες της και τους εργαζόμενους σ’ αυτήν.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ στέκεται στο πλευρό των δημοσιογράφων της εφημερίδας, θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις του στις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Ανδρώνη και θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες κινήσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων στη Metrosport.

Facebook Twitter