Μαθήματα ξένων γλωσσών

23 Σεπτεμβρίου 2011

Τα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών που προετοίμασε το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ για τα μέλη της Ένωσης διαμορφώνονται για το χρονικό διάστημα 2011-2012 ως εξής:

  1. ΙΤΑΛΙΚΑ
Οι συνάδελφοι που παρακολούθησαν πέρυσι τα μαθήματα για πρώτη χρονιά έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν και φέτος. Στα τμήματα που θα συγκροτηθούν μπορούν να ενταχθούν και συνάδελφοι που διαθέτουν βασικές γνώσεις της ιταλικής γλώσσας, έπειτα από συνεννόηση με τη διδάσκουσα, συνάδελφο Σμαρώ Χρηστίδου.
Το πρόγραμμα θα καθοριστεί, ανάλογα με το ενδιαφέρον (δηλώσεις συμμετοχής στο seminars@morfotiko.gr, ως τις 30/9 με σημείωση για την προτίμηση μεταξύ πρωινού και απογευματινού τμήματος) μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
  1. ΓΑΛΛΙΚΑ
Οι συνάδελφοι που παρακολούθησαν πέρυσι τα μαθήματα για πρώτη χρονιά έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν και φέτος.
Τα μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης με το εξής πρόγραμμα:
Τρίτη και Πέμπτη: 10.00-13.00 και 19.00-22.00
Έπειτα από συμφωνία του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ με το Γαλλικό Ινστιτούτο, οι συνάδελφοι που ολοκλήρωσαν τον διετή κύκλο παρακολούθησης με χρηματοδότηση του Ιδρύματος και επιθυμούν να συνεχίσουν τα μαθήματα θα έχουν από το Ινστιτούτο έκπτωση ίδια με αυτήν που είχε δοθεί στο Ίδρυμα.
Οι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται για την εγγραφή τους στον κ. Αλέξανδρο Μότσιο, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, τις ώρες 09.00-16.00.
  1. ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Τα μαθήματα στο Ινστιτούτο Γκαίτε αρχίζουν στις 3 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθούν με το εξής πρόγραμμα:
Πρωινό τμήμα: Δευτέρα και Πέμπτη, 09.00-11.30
Απογευματινό τμήμα: Τετάρτη και Παρασκευή, 19.45-22.15
Το κόστος συμμετοχής που θα βαρύνει κάθε μέλος είναι 100,00 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα καταβάλουν οι συνάδελφοι ως τις 30/9 στη γραμματεία της Ένωσης, ώστε να γίνει η εγγραφή τους στο Ινστιτούτο Γκαίτε.
  1. ΙΣΠΑΝΙΚΑ
Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τα διαδικτυακά μαθήματα πέρα από τις δύο ενότητες που χρηματοδότησε το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν καταβάλλοντας οι ίδιοι στο Ινστιτούτο Θερβάντες τη μειωμένη τιμή που εξασφάλισε το Ίδρυμα (130,00 ευρώ).
   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Ινστιτούτου Θερβάντες (Μαρία Σταματοπούλου, 210 3634117) τις ώρες 08.30-14.30.
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Facebook Twitter