Ματαίωση διάλεξης Bernard Poulet

23 Νοεμβρίου 2010

 

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ ανακοινώνει ότι ματαιώνεται η διάλεξη του Bernard Poulet, αρχισυντάκτη του περιοδικού L’ Expansionκαι συγγραφέα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010. Η ματαίωση οφείλεται σε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που κατέστησε αδύνατη τη μετακίνηση του ομιλητή στη Θεσσαλονίκη.

Ο κύκλος σεμιναρίων, εργαστηρίων και διαλέξεων «NEW MEDIA – Αίθουσες σύνταξης από το μέλλον» συνεχίζεται με ξεναγήσεις στην αίθουσα  του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, όπου αναπτύσσεται το πρόγραμμα «UPLOAD the story! Ξεναγήσεις στον κόσμο των Νέων Μέσων».
Καθημερινά από τις 10.00 ως τις 16.00 (έπειτα από ραντεβού) μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές δημοσιογραφίας μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τα μέσα και τις εφαρμογές που άλλαξαν την Ενημέρωση, να εξοικειωθούν με τα σύγχρονα εργαλεία του δημοσιογράφου, να ανεβάσουν τα «ρεπορτάζ» τους στο διαδίκτυο και να τα διαβάσουν σε ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης.
 
Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι προετοιμασίες για το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων με θέμα «Πνευματικά δικαιώματα στο ψηφιακό περιβάλλον: μια δίκαιη συμφωνία για τους δημοσιογράφους». Θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου ΤΗΕ ΜΕΤ το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου 2010.
 
 
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter