Ματαιώνεται η γιορτή της ΕΣΗΕΜ-Θ

21 Δεκεμβρίου 2007

 

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ματαιώνεται φέτος η καθιερωμένη Γιορτή και κοπή της πίτας που πραγματοποιεί η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.

Η δύσκολη περίοδος που διανύει ο κλάδος και η αγωνιστική του ετοιμότητα για να αποκρούσει την ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης στα ασφαλιστικά Ταμεία επέβαλαν την απόφαση αυτή.
Η ΕΣΗΕΜ-Θ θα κάνει καθετί δυνατό ώστε η ματαίωση της Γιορτής να λάβει δημοσιότητα ως ενέργεια διαμαρτυρίας. Στο πλαίσιο αυτό, αντί πρόσκλησης, όλοι όσοι καλούνται βάσει πρωτοκόλλου στη Γιορτή της ΕΣΗΕΜ-Θ θα πάρουν επιστολή με τις θέσεις και τα αιτήματα του δημοσιογραφικού κόσμου για το Ασφαλιστικό.            
Επιπλέον τα χρήματα που θα δαπανώνταν για τη Γιορτή και την αγορά δώρων θα κατατεθούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας για την εξυπηρέτηση απεργιακών αναγκών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν από τα μέσα που εργάζονται δημοσιότητα στη ματαίωση της Γιορτής και τους λόγους στους οποίους αυτή οφείλεται, προβάλλοντας τις θέσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ για το Ασφαλιστικό.
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter