Κύκλος σεμιναρίων για τα Νέα Μέσα – το πρόγραμμα

1 Οκτωβρίου 2010
 
Αρχίζει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου ο κύκλος σεμιναρίων, εργαστηρίων, διαλέξεων και άλλων δραστηριοτήτων με γενικό τίτλο «New Media – Αίθουσες Σύνταξης από το Μέλλον» που προετοίμασε το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε δημοσιογράφους, φοιτητές/σπουδαστές δημοσιογραφίας, στελέχη ΜΜΕ και το κοινό που ενδιαφέρεται για τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίον παράγονται και καταναλώνονται προϊόντα Ενημέρωσης.
Η έναρξη του κύκλου γίνεται με το σεμινάριο-εργαστήριο του αμερικανού αναλυτή και εκπαιδευτή διαδικτυακών επικοινωνιών Eric Schwartzman «Πώς να αξιοποιήσετε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».
Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες, από τις 13 Οκτωβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ αναπτύσσεται το πρόγραμμα «UPLOAD the story! Ξεναγήσεις στον κόσμο των Νέων Μέσων». Καθημερινά από τις 10.00 ως τις 16.00 (έπειτα από ραντεβού) μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές δημοσιογραφίας μπορούν ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τα μέσα και τις εφαρμογές που άλλαξαν την Ενημέρωση, να εξοικειωθούν με τα σύγχρονα εργαλεία του δημοσιογράφου, να ανεβάσουν τα «ρεπορτάζ» τους στο διαδίκτυο και να τα διαβάσουν σε ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης.
 
 
Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα του κύκλου
 
 
Facebook Twitter