Κατάρτιση ανέργων δημοσιογράφων: Οδηγίες και διευκρινίσεις

28 Μαΐου 2012

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης ενημερώνει τους ανέργους συναδέλφους ότι άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για να συμμετάσχουν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης δημοσιογράφων, το οποίο συντονίζεται για όλες τις Ενώσεις Συντακτών από την ΕΣΗΕΑ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:

  1. Να ενημερώσουν, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, τη γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ για τα στοιχεία που ζητούνται στη φόρμα που θα βρούν εδώ. 
  2. Να συμπληρώσουν ως τις 15/6/2012 τη φόρμα που διατίθεται διαδικτυακά στη διεύθυνση www.voucher.gov.gr. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία που τους ζητούνται να ενημερώνουν τη γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ.
  3. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν voucher με το οποίο θα μπορούν να εγγραφούν στα κατά τόπους ΚΕΚ, τα οποία θα επιλέξουν οι ίδιοι από τον σχετικό κατάλογο που θα έχει καταρτιστεί. Μετά την εγγραφή τους στα ΚΕΚ οι κατάλογοι εκπαιδευομένων θα υποβληθούν στο Υπουργείο Εργασίας προς έγκριση. Εν συνεχεία θα αρχίσουν τα σεμινάρια. Κατά την εκτίμηση της συντονίστριας Ένωσης αυτό θα γίνει από 1 έως 15 Ιουλίου.
  4. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.

 

 

Facebook Twitter