Ύβρεις υποψηφίου εναντίον δημοσιογράφων

13 Οκτωβρίου 2006

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης καταγγέλλει ως συκοφάντη τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς, γελωτοποιό Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), για τις κατ’ επανάληψη επιθέσεις του εναντίον του δημοσιογραφικού κόσμου της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας.

Ο χαρακτηρισμός «αλήτες» που απηύθυνε διά στόματος στενού συνεργάτη του στο σύνολο των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης, καθώς και οι απαξιωτικές και χλευαστικές αναφορές του σε ιστορικές εφημερίδες της πόλης, κατά τη χθεσινή προεκλογική του συγκέντρωση, δεν καταδεικνύουν απλώς την αδυναμία του να αρθρώσει πολιτικό λόγο. Δείχνουν επιπλέον το ήθος και το ποιόν του ανθρώπου, αλλά και την βαθιά αμνησία και αχαριστία του: προφανώς οι ίδιοι δημοσιογράφοι ήταν καλοί όταν κάλυπταν δραστηριότητες του κυρίου Κλυνν οι οποίες φιλοδοξούσαν να είναι καλλιτεχνικές.
Ό,τι και να πει ένας Χάρρυ Κλυνν δεν μπορεί ούτε καν να αγγίξει τον δημοσιογραφικό κόσμο της Θεσσαλονίκης ή να απειλήσει τον τρόπο με τον οποίο ασκεί το έργο του. Για τη δραστηριότητα και τη συμπεριφορά του, τον παραδίδουμε στην κρίση της κοινής γνώμης.
 
 
 
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Facebook Twitter