Υπενθύμιση για τα σεμινάρια Η/Υ

22 Οκτωβρίου 2004
 
Οι συνάδελφοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά φορητού Η/Υ, βάσει της προσφοράς που εξασφάλισε η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., και δεν έχουν παραλάβει ακόμη τον υπολογιστή τους, παρακαλούνται να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα αυτή, εφόσον το επιθυμούν, ως την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2004.

Μετά την ημερομηνία αυτή, η οποία είναι οριστική, δεν θα είναι δυνατή η αγορά φορητού Η/Υ, βάσει της συγκεκριμένης προσφοράς.
Υπενθυμίζεται στους συναδέλφους ότι η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ διοργανώνει σεμινάρια για τη χρήση των φορητών Η/Υ, τα οποία θα διεξαχθούν στην αίθουσα της Ένωσης στον τρίτο όροφο τις εξής ημέρες:
1, 2 και 3 Νοεμβρίου (ώρες 09.30-12.30)
8, 9 και 10 Νοεμβρίου, για δεύτερη ομάδα μελών, με το ίδιο πρόγραμμα (ώρες 09.30-12.30).
Έπειτα από αίτημα αρκετών μελών, στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου τα σεμινάριαθα διεξαχθούν και σε απογευματινές ώρες (17.00-20.00).
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια αυτά παρακαλούνται να ενημερώσουν γραπτώς (με φαξ στο 2310220349 ή με email στο eshemtbc@esiemth.gr) τη γραμματεία της Ένωσης ως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2004, επισημαίνοντας τις ημερομηνίες και τις ώρες που τους εξυπηρετούν, ώστε να διακριθούν εγκαίρως οι ανάλογες ομάδες και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συνωστισμού.
Τρία τετράωρα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Καβάλα, την Κοζάνη και την Κομοτηνή για τους συναδέλφους που εργάζονται εκτός Θεσσαλονίκης, σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν σύντομα.
Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους τον φορητό Η/Υ. Τις ημέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων, τόσο στην Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. όσο και εκτός Θεσσαλονίκης, τεχνικοί της προμηθεύτριας εταιρείας θα εγκαθιστούν στους Η/Υ την κάρτα ασύρματης δικτύωσης που επιπροσθέτως προμηθεύτηκε η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.
 
Facebook Twitter