Ιατροί του ΕΔΟΕΑΠ στη γειτονιά και το σπίτι σου

13 Απριλίου 2020

 

Συνεργασία με 76 ιατρούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξασφάλισε ο ΕΔΟΕΑΠ είτε για εξετάσεις στα ιδιωτικά τους ιατρεία είτε για κατ’οίκον επισκέψεις στους ασθενείς.

Πρόκειται για συμβεβλημένους ιατρούς (Αθήνα: https://www.edoeap.gr/2020/04/%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1/ – Θεσσαλονίκη: https://www.edoeap.gr/2020/04/%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7/), οι οποίοι ενισχύουν περαιτέρω την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων λόγω της πανδημίας.

Οι ιατροί καλύπτουν το φάσμα 17 ειδικοτήτων: Αγγειοχειρουργοί, αλλεργιολόγοι, γενικοί ιατροί, χειρουργοί, δερματολόγοι, ενδοκρινολόγοι, καρδιολόγοι, νευρολόγοι, ορθοπαιδικοί, παθολόγοι, παιδίατροι, πνευμονολόγοι, ρευματολόγοι, φυσικής ιατρικής, μαστολόγοι, ψυχίατροι και ωτορινολαρυγγολόγοι. 

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθύνονται απευθείας στους συμβεβλημένους ιατρούς, ώστε να ορίζουν ραντεβού για εξέταση στο ιατρείο τους ή κατ’ οίκον σε περιπτώσεις που δε δύναται ο ασφαλισμένος να μετακινηθεί (σε συνεννόηση με τον ιατρό και σύμφωνα πάντα με την κρίση του, κατά περίπτωση).

 

Facebook Twitter