Η ΠΟΕΣΥ για την ηλεκτρονική της διεύθυνση

9 Απριλίου 2019

Η ΠΟΕΣΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕ MAIL ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ καταγγέλλει την μέσω παραποιημένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρήση του ονόματος της, με το οποίο διακινήθηκε επιστολή της Ομοσπονδίας προς τις Ενώσεις μέλη της.

Συγκεκριμένα, μέσω μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το όνομα «ΠΟΕΣΥ 100» διακινήθηκε χθες αργά το βράδυ email με τη συνημμένη επιστολή της ΠΟΕΣΥ, την οποία είχε αποστείλει στις Ενώσεις μέλη της, αναφορικά με το θέμα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των δημοσιογράφων στο Δημόσιο, ζητώντας τις απόψεις τους.

Η ΠΟΕΣΥ δηλώνει ξεκάθαρα ότι τέτοιο mail δεν ανήκει στην Ομοσπονδία, και η συνημμένη επιστολή αναφορικά με το θέμα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των δημοσιογράφων στο Δημόσιο, είχε μόνους αποδέκτες τα ΔΣ των Ενώσεων – μελών της και δεν αποτελούσε κατά κανέναν τρόπο ανακοίνωση στον Τύπο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών προτίθεται να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την χρήση του ονόματός της σε ηλεκτρονική διεύθυνση. Επιφυλάσσεται δε, για κάθε νόμιμο δικαίωμα της εις βάρος όσων επιχειρούν να προκαλέσουν αναστάτωση και ένταση στον Κλάδο, διαρρέοντας και επιχειρώντας να μετατρέψουν σε ανακοινώσεις της, επιστολές, που μοναδικό σκοπό έχουν την συνεννόηση των Ενώσεων και την διαμόρφωση κοινής γραμμής στο μείζον θέμα της ΣΣΕ των εργαζομένων δημοσιογράφων στο Δημόσιο.

           Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Facebook Twitter