Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ

21 Φεβρουαρίου 2013

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Καταστατικού της και του ΕΔΟΕΑΠ, όλα τα τακτικά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης στις 27 Φεβρουαρίου 2013, Τετάρτη, από τις 9 π.μ. έως τη δύση του ηλίου (18.16) στο κτίριο της Ένωσης (Στρ. Καλλάρη 5) σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη:

Δύο (2) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) και δύο (2) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) του ΕΔΟΕΑΠ.

Η Εφορευτική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 28, παρ. 4 του Καταστατικού της ΕΣΗΕΜ-Θ και του άρθρου 26, παρ. 2, του Καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ, αποφασίζει ότι ανακηρύσσονται υποψήφιοι:

α) Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ οι:

1.

Καραγιαννόπουλος Χρήστος του Χαράλαμπου

2.

Μποζίνη Αναστασία του Χαράλαμπου

3.

Νεστορίδης Παναγιώτης του Θεοδώρου

4.

Παπαδημούλης Βασίλειος του Ιωάννη

5.

Τριανταφύλλου Αλέξανδρος του Αστέριου

 

β) Για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ οι:

1.

Λυκεσάς Απόστολος του Σωτηρίου

2.

Μοσχούλας Άγγελος του Χρήστου

3.

Παπαναούμ Περικλής του Πέτρου

 

Στις εκλογές της 27ης Φεβρουαρίου 2013 τα μέλη της Ένωσης πρέπει να έχουν υπόψη τους το εξής:

Στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη στα όργανα διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να βάζουν ένα σταυρό σε υποψήφιο μέλος για το Διοικητικό Συμβούλιο και ένα σταυρό σε υποψήφιο μέλος για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Και στις δυο περιπτώσεις τακτικά μέλη θα εκλεγούν όσοι συγκεντρώσουν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης και αναπληρωματικά οι αμέσως επόμενοι.

Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα γίνει με την επίδειξη του δελτίου αναγνώρισης της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του Δ.Α.Τ. ή διαβατηρίου.

 

Facebook Twitter