Οι υποψήφιοι για ΕΔΟΕΑΠ

19 Μαΐου 2011
 
 
Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) καλεί, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Καταστατικού της και του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ), όλα τα τακτικά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης στις 26 Μαΐου 2011, ημέρα Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τη δύση του ηλίου (20.37) στο κτίριο της Ένωσης (Στρ. Καλλάρη 5) σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη:
 
Δύο (2) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) και δύο (2) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) του ΕΔΟΕΑΠ.
 
Η Εφορευτική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 28, παρ. 4 του Καταστατικού της ΕΣΗΕΜ-Θ και του άρθρου 27, παρ. 2, του Καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ, ανακηρύσσει υποψηφίους:
 
α) Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ τους:
1.
Μοσχούλα Άγγελο
2.
Μποζίνη Αναστασία
3.
Νεστορίδη Παναγιώτη
4.
Τριανταφύλλου Αλέξανδρο
 
β) Για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ τους:
1.
Κάργα Βασίλειο
2.
Φωτόπουλο Παλαιολόγο (Άκη)
3.
Χαραλαμπίδη Παναγιώτη
 
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2011 τα μέλη της Ένωσης πρέπει να έχουν υπόψη τους το εξής:
 
Στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη στα όργανα διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να βάζουν ένα σταυρό σε υποψήφιο μέλος για το Διοικητικό Συμβούλιο και ένα σταυρό σε υποψήφιο μέλος για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Και στις δυο περιπτώσεις τακτικά μέλη θα εκλεγούν όσοι συγκεντρώσουν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης και αναπληρωματικά οι αμέσως επόμενοι.
 
Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα γίνει με την επίδειξη του δελτίου αναγνώρισης της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του Δ.Α.Τ. ή διαβατηρίου.
 
Η Εφορευτική Επιτροπή
 
Facebook Twitter