Η ΕΣΗΕΜ-Θ ζητά να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ

23 Φεβρουαρίου 2005
 
 
Ενώ οι προθεσμίες κρίσης των αιτήσεων των συμβασιούχων, όπως τις έχει ορίσει το Π.Δ. 164/2004, ξεπεράστηκαν χρονικά και δεν ανακοινώθηκαν οι σχετικές αποφάσεις, πληροφορίες από διάφορες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να αντιμετωπιστούν αρνητικά αιτήσεις για τη μετατροπή συμβάσεων έργου σε εργασίας αορίστου χρόνου, σημαντικού αριθμού δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ.-3, κυρίως ανταποκριτών του Τρίτου Κρατικού Καναλιού και άλλων συναδέλφων που απασχολούνται στους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ σε πόλεις της Μακεδονίας και Θράκης.
Η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. με έγγραφό της προς τον υπουργό Επικρατείας Θόδωρο Ρουσόπουλο, το οποίο κοινοποιείται στον πρόεδρο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. Χρήστο Παναγόπουλο και τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., ζητά να ολοκληρωθούν το γρηγορότερο οι διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και ξεκαθαρίζει ότι είναι αντίθετη σε όποια εισήγηση θα δημιουργούσε ενδεχομένως αδικίες σε βάρος έστω και ενός συναδέλφου.
Το δημοσιογραφικό έργο, που προσφέρουν όλοι οι συνάδελφοι στους οποίους αναφερόμαστε, καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες κατά τρόπο αναμφισβήτητο.
Η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και επιμένει στην πλήρη εφαρμογή του νόμου χωρίς διακρίσεις.
 

 

Facebook Twitter