Η ΕΣΗΕΜ-Θ τρέχει στον 5ο Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

26 Αυγούστου 2016

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης έχει ενταχθεί στους θεσμικούς υποστηρικτές του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2016. Το πλαίσιο της συνεργασίας της Ένωσης στη συγκεκριμένη διοργάνωση προβλέπει τη διευκόλυνση όλων των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ να συμμετάσχουν στους Δρόμους, ενισχύοντας ταυτόχρονα το Ταμείο Αλληλοβοήθειας και την κοινωνική δράση της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Συγκεκριμένα:

  1. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ ή στον Ημιμαραθώνιο με την Ομάδα «ΜΜΕ Running Team», που δημιουργείται ειδικά στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, θα έχουν έκπτωση στο Βασικό Πακέτο Συνδρομής και θα καταβάλουν: 10€ (αντί 15€) για τον Δρόμο 5.000 μ., 15€ (αντί 20€) για τον Ημιμαραθώνιο.
  2. Οι άνεργοι συνάδελφοι, μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν στους παραπάνω Δρόμους.
  3. Για κάθε συνάδελφο που θα τρέξει με την «ΜΜΕ Running Team», οι διοργανωτές θα επιστρέψουν στην ΕΣΗΕΜ-Θ 5€. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Ένωσης ή θα διατεθεί για φιλανθρωπική-κοινωνική δράση της.

 

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη διοργάνωση και να ενταχθείτε στη «ΜΜΕ Running Team», με τους παραπάνω όρους, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το αργότερο ως την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου αυτή την Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής.

 

Στην «ΜΜΕ Running Team» είναι ευπρόσδεκτοι, συγγενείς, φίλοι, υποστηρικτές της δημοσιογραφίας, για τους οποίους θα ισχύουν οι γενικοί όροι συμμετοχής της διοργάνωσης. Η συμμετοχή όλων ενισχύει το κοινωνικό πρόσωπο της Δημοσιογραφίας.

Facebook Twitter