Η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε δημοσιογράφος

17 Σεπτεμβρίου 2004
 
Η ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβεντίδης, μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΛΚΜΑΑΡ, από άτομο το οποίο νωρίτερα βρισκόταν (με ποια άραγε ιδιότητα;) στην αίθουσα που δόθηκε η συνέντευξη τύπου.

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποτελεί επίθεση κατά του συνόλου των αθλητικών συντακτών οι οποίοι επιμένουν να ασκούν ανεπηρέαστοι το δημοσιογραφικό τους έργο και να ενημερώνουν τον φίλαθλο κόσμο.
Η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. ανέλαβε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των συνθηκών άσκησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος στα γήπεδα, αλλά και την ανάπτυξη των σχέσεων με όλα τα αθλητικά σωματεία. Στο πλαίσιο αυτό θα οργανώσει άμεσα συναντήσεις στις οποίες θα κληθούν να πάρουν μέρος ο υφυπουργός πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Γεώργιος Ορφανός, εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ και ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και οι αθλητικοί συντάκτες. Σ΄ αυτές θα αναζητηθούν λύσεις ώστε να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά τα προβλήματα που συναντούν οι αθλητικοί συντάκτες κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού έργου στα γήπεδα. Αμετακίνητος στόχος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. είναι η εξάλειψη φαινομένων βίας στα γήπεδα.
Facebook Twitter