Εργαστήρι Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ στη Θεσσαλονίκη: Συνάντηση γνωριμίας

26 Σεπτεμβρίου 2012

 

Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας με τους διδάσκοντες του «Εργαστηρίου του Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ» στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 12.30, στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (Μορκεντάου 1 και Λεωφόρος Νίκης, 1ος όροφος).

 Το «Εργαστήρι του βιβλίου του ΕΚΕΒΙ» λειτουργεί φέτος για τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης και του Μορφωτικού Ιδρύματός της. Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με τη Σοφία Νικολαΐδου, που θα διδάξει τη συγγραφή μυθιστορήματος, τον Δημήτρη Μίγγα, που  θα διδάξει τη συγγραφή διηγήματος, και τον Γιώργο Κορδομενίδη, που θα διδάξει διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. 

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 15 Οκτωβρίου 2012 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορκεντάου 1 και Λεωφόρος Νίκης, 1ος όροφος).

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από το ΕΚΕΒΙ: Μαρία Θεοδωρίδου, τηλ.: 210-9200300, 210-9200336, seminaria@ekebi.gr

 

 

Facebook Twitter