Εργαστήρι βιβλίου του ΕΚΕΒΙ: Συνάντηση γνωριμίας

20 Ιανουαρίου 2012
Ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας με τους διδάσκοντες του «Εργαστηρίου του Βιβλίου του ΕΚΕΒΙ» στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στις 12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ, Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος). 

Το «Εργαστήρι του βιβλίου του ΕΚΕΒΙ» λειτουργεί φέτος για τρίτη περίοδο στη Θεσσαλονίκη με τη συνεργασία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης και του Μορφωτικού Ιδρύματός της. Την Παρασκευή, η διευθύντρια του ΕΚΕΒΙ Κατρίν Βελισσάρη και ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Στρατής Πασχάλης θα παρουσιάσουν το νέο κύκλο σεμιναρίων, και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με τη Σοφία Νικολαΐδου, που θα διδάξει τη συγγραφή μυθιστορήματος, τον Δημήτρη Μίγγα, που θα διδάξει τη συγγραφή διηγήματος, και τον Γιώργο Κορδομενίδη, που θα διδάξει διόρθωση και επιμέλεια κειμένων.
 
Η τρίτη περίοδος των σεμιναρίων θα διαρκέσει από τις 13 Φεβρουαρίου 2012 ως τις 27 Απριλίου 2012 και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορκεντάου 1 και Λεωφόρος Νίκης, 1ος όροφος).
 
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από το ΕΚΕΒΙ: Μαρία Θεοδωρίδου, τηλ.: 210-9200300, 210-9200336, seminaria@ekebi.gr
 
 
Facebook Twitter